Myös etäpalvelu on lähipalvelu

Nyt on paras hetki ottaa käyttöön työnohjaus tai poikkeusolosta johtuvan psyykkisen kuormituksen purku ja käsittelyn tuki etäohjausta hyödyntäen tai mikäli mahdollista fyysisesti kasvokkain.
 
Kipinöivän työhyvinvointi- ja jaksamisentukipalvelut ovat ulottuvilla ja saatavilla myös kesällä. Työ- ja siviilielämässä korostuu nyt tarve jatkuvan huollon periaatetta käyttäen vahvistaa psyykkistä jaksamista, ennakoida ja ehkäistä kuormituksen mahdollisia haittoja. Näin varmistetaan ja tuetaan toimintavalmiutta ja työkykyisyyttä tässä hetkessä ja tulevassa. 
 
Jatkuva huolto tarkoittaa säännöllistä asioiden ja kokemusten sekä näistä syntyvien tunteiden purkua, käsittelyä ja jakamista. Samalla vapautuu energiaa löytää ratkaisuja ja selviytymiskeinoja ja vahvistaa sisäistä turvallisuutta.
 
Mikäli jatkuvaa huoltoa ei ole tarjolla tai sen tarvetta ei tiedosteta voi haitallinen kuormitus purkautua esimerkiksi fyysisinä oireina tai vaikuttaa esimerkiksi ammatilliseen toimintaan. Ihmisinä olemme sinnittelijöitä, tällöin käsittelemättömät tunnemieltä haitallisesti kuormittamaan jääneet voivat aktivoituvat myöhemmin.   
 
Nyt on tärkeää pitää vielä paremmin huolta omasta jaksamisestasi ja tunnistella kaverin jaksamisesta.

Ota yhteyttä soittamalla numeroon 040 5286542 tai verkkosivuilta löytyvällä yhteydenottopyynnöllä. Palveluhinnat ovat esillä yrityksen verkkosivulla; hinnasto. Koulutukseni ovat esillä verkkosivulla; minusta.