Mitä Sinulle kuuluu?

Kipinöivän työhyvinvointi - ja jaksamisentuki palvelut ovat ulottuvilla ja saatavilla lähi- ja etäpalveluna.

Työelämässä on tapahtunut ja tapahtuu asioita jotka toisinaan ja / tai käsittelemättömänä jäävät tunnemieltä haitallisesti kuormittamaan vaikuttaen sietokykyymme ja sitkoon. Jatkuvan huollon periaatetta käyttäen on mahdollista käsitellä ja keventää haitallista kuormittumista ja sen tuntua. Näin toimien vahvistamme psyykkistä jaksamista, ennakoimme ja ehkäisemme haitallisen kuormituksen mahdollisia lisähaittoja. Samalla varmistamme ja tuemme toimintavalmiutta ja työkykyisyyttä tässä hetkessä ja tulevassa.

Jatkuva huolto on tavoitteellista ja säännöllistä asioiden, kokemusten ja niistä syntyvien tunteiden purkua ja käsittelyä. Tavoitteellisuus tarkoittaa asioiden ja kokemusten etenevää ja tietoista työstämistä, ei paikallaan vellomista. Näin toimimalla vapautamme energiaa ratkaisuille, keinoille ja selviytymiselle, samalla vahvistuu sisäinen turvallisuus.

Me ihmiset olemme sinnittelijöitä. Tällöin käsittelemättömät tunnemieltä haitallisesti kuormittamaan jääneet voivat aktivoituvat myös myöhemmin. Ne ilmenevät esimerkiksi epämääräisinä fyysisinä oireina, yleisenä tyytymättömyytenä, jopa vaikuttaen ammatilliseen toimintaan ja käytökseen.

Nyt on tärkeää pitää vielä paremmin huolta omasta jaksamisesta ja tunnistella kaverin jaksamisesta.

Ota yhteyttä, se käy helposti: tarja.humala@kipinoiva.com tai luurilla 040 528 6542

Tuumataan yhdessä, mitä asiantuntijapalveluita Kipinöivällä on tarjolla juuri Sinulle!

#työhyvinvointi #hyvinvointi #jaksatvieläparemmin #työnohjaus #valmennus #coaching #kriisiinterventio #voimavarat #valmiudet #keinot #ratkaisut #toimintavalmius #työkyky #resilienssi #voihyvin